Doorgaan naar inhoud
Seksspeeltjes voor partners - alle speeltjes die je met zijn tweeën kunt gebruiken op een rij

Seksspeeltjes voor partners - alle speeltjes die je met zijn tweeën kunt gebruiken op een rij

Wanneer je in een relatie zit, kunnen seksspeeltjes vaak een beetje een lastig onderwerp zijn. Je zou je zorgen kunnen maken dat als je voorstelt om een seksspeeltje te kopen, je partner zich minderwaardig zal voelen, of zelfs dat je je speeltjes voor hen moet verbergen. Het kiezen van een seksspeeltje dat jullie beiden extra plezier geeft kan een geweldige manier zijn om de kloof te overbruggen en om enkele van je fantasieën tot leven te brengen. Dus waarom probeer je niet enkele van onze beste seksspeeltjes voor stellen vandaag nog!

STRAP-ONS

Hoewel niet heel anders in gebruik dan een normale dildo, zijn strap-ons waarschijnlijk hét seksspeeltje voor stellen. Afhankelijk van het soort harnas dat je gebruikt, en met wie je seks hebt, kan iedereen de strap-on dragen. Mannen kunnen het boven of onder hun penis plaatsen om tegelijkertijd de anus en de vagina van een vrouw te penetreren. Vrouwen kunnen ondertussen een strap-on gebruiken om de dominante positie in te nemen!

TEPELKLEMMEN

Als je nog niet helemaal klaar bent om over te gaan op dubbele of anale penetratie, dan zou je tepelklemmen kunnen proberen. Dit zijn enkele van de eenvoudigste en minst intimiderende seksspeeltjes die een stel in de slaapkamer kan introduceren. Jullie kunnen ze beiden dragen, of ieder een set hebben, en doorgaan met jullie normale seksleven. De klemmen zelf zullen extra plezier toevoegen aan bijna alles wat je normaal doet!

SEKSSCHOMMELS EN -MEUBELS

Een seksschommel klinkt vaak als een donkere fantasie die alleen te vinden is in een kerker. Dit is echter verre van de waarheid, en schommels zijn toegankelijker dan ooit. Zelfs als je niet veel ruimte hebt, of geen aanpassingen aan je huis wilt maken, zijn er nog steeds schommels die je kunt gebruiken. Deze hebben ook het extra voordeel dat ze veel druk van je lichaam halen, dus ze kunnen geweldig zijn als je gewond of gehandicapt bent. Je kunt zelfs meubels kopen die specifiek zijn ontworpen om te worden gebruikt tijdens de seks! De meest voorkomende hiervan zijn sekskussens, die je helpen je lichaam in een comfortabelere positie te plaatsen dan simpelweg op een bed te liggen. De mogelijkheden zijn echter onbegrensd, en sommige mensen bouwen hun eigen aangepaste meubels speciaal om aan hun eigen behoeften te voldoen.

ANALE HAKEN

Als je op zoek bent om iets te proberen dat een beetje aan de kinky kant is, dan kunnen anale haken een geweldige plek zijn om te beginnen. Je kunt ze in eerste instantie gebruiken met wat eenvoudige bondage, en de inzet geleidelijk verhogen tot je een volwaardige shibari-meester bent. Combineer ze met zwepen, blinddoeken en tepelklemmen voor een compleet opwindende tijd.

ELEKTRO-STIMULATIE SPEELTJES

Naarmate je meer ervaring opdoet met seksspeeltjes, zullen er meer en meer fantasieën zijn die je kunt verkennen. Uiteindelijk zou je echter kunnen voelen dat je alles hebt gedaan en niets nieuws of opwindends kunt vinden om te proberen. Als je op dit punt komt, dan zou elektrostimulatie precies de buzz kunnen zijn waar je naar op zoek was! Deze speeltjes komen allemaal met opzetstukken waarmee ze kunnen worden gebruikt met een tens-machine. Deze machine kan kleine elektrische schokken geven aan welk lichaamsdeel je maar wilt. Of je nu gewoon op zoek bent naar de nieuwe sensaties die deze speeltjes bieden, of geïnteresseerd bent in een beetje dominantie, ze zijn zeker te bieden wat je zoekt.

PENISRINGEN

Penisringen zijn een van de eenvoudigste seksspeeltjes die een stel kan proberen. Deze apparaten zijn kleine ringen die je aan de basis van de penis van je man plaatst. Door er een te dragen, wordt de bloedstroom erin beperkt, zodat hij langer een erectie kan behouden. Dit kan vooral nuttig zijn als je last hebt van enige vorm van erectiestoornis. Een andere bonus van het dragen van een penisring is dat de penis meestal steviger zal aanvoelen, en misschien zelfs iets groter zal zijn. De extra druk van het bloed dat erin wordt vastgehouden kan extra omtrek, lengte toevoegen, en alles veel gevoeliger maken!

PENISKOOIEN

Peniskooien zijn een uniek seksspeeltje voor een stel om te verkennen. De kooi wordt gedragen om te voorkomen dat de penis van een man stijf wordt, waardoor je steeds wanhopiger wordt om een orgasme te bereiken. Als je dat eindelijk doet, zal het veel beter aanvoelen dan normaal. Een ander aspect van kooien is de rolomkering die je kunt ervaren. Je partner kan de sleutels van je kooi in handen nemen, en pas wanneer zij besluiten hem te ontgrendelen, krijg je je zoete verlossing. Je kunt maar beter op je best gedragen als je wilt dat ze je eruit laten!

CLONE-A-WILLY KITS

Natuurlijk, we zijn niet allemaal op zoek om creatief en kinky te worden met onze seksspeeltjes. Sommige stellen willen gewoon iets leuks dat ze samen kunnen delen. Een Clone-A-Willy kit is precies wat het klinkt als, en geeft jou en je partner iets leuks om te doen terwijl je je eigen seksspeeltje maakt. Omdat de dildo die je maakt een mal zal zijn van de daadwerkelijke penis van je partner, is er ook weinig kans dat hij penisnijd ervaart van je nieuwe speeltje. En als je een beetje extra uit je kit wilt halen, kun je er ook een vibrator in stoppen!

STANDAARD SEKSSPEELTJES

We hebben hier alleen speeltjes besproken die meer specifiek op stellen zijn gericht, maar je kunt bijna elk seksspeeltje samen gebruiken als je dat wilt. Dus wees niet bang om samen te verkennen en experimenteren en neem je seksleven naar het volgende niveau!

Vorig artikel Tantra en Seksspeeltjes voor Mannen - Een Reis van Sensuele Ontdekking
Volgend artikel Sex Toys gebruiken tijdens de Zwangerschap