Doorgaan naar inhoud

Retouren, ruilen & garantie

Toch niet blij met je produkt? Of is het stuk? Dat is heel vervelend en natuurlijk gaan we dat samen met jou oplossen!
 
Ruilen of retour
Niet geheel tevreden met je aankoop of wil je het artikel toch liever niet hebben? Geen probleem. Bij Laced-up.nl kun je een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke onbeschadigde verpakking wordt ontvangen. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.
Intieme producten, zoals sex toys en ondergoed, waarvan de verpakking geopend is en/of de seal verbroken is, kunnen om begrijpelijke hygiënische redenen niet geruild worden.
Kapot of incompleet geleverd
Doet je product niet wat het zou moeten doen bij levering?
Dan raden we aan om eerst de handleiding nog eens goed te bekijken. Misschien kun je het probleem zelf al wel oplossen zodat je toch gelijk gebruik kan maken van je product en het niet hoeft te retourneren. We merken dat met name het correcte gebruik van het oplaadkabeltje een mogelijk probleem nogal eens wil verhelpen. 
Werkt je product hierna nog steeds niet?
Dat vinden wij natuurlijk echt heel erg vervelend. We gaan het samen jou proberen op te lossen. Stuur ons een mail waarin je het probleem beschrijft en we gaan met je in overleg over de beste oplossing, of dat nu het vervangen van een missend onderdeel is, het repareren van je product of het vervangen daarvan. Maar jouw tevredenheid is daarbij ons doel! 
Wanneer je een product wilt ruilen of je geld terug wilt, vragen we je om te beginnen even een mailtje naar ons sturen. Vermeld hierbij altijd om welk artikel het gaat en je factuurnummer zodat we de gegevens erbij kunnen zoeken. Je ontvangt dan meteen per e-mail verdere informatie over de afhandeling. Of we bellen je even als dat beter uitkomt, om te overleggen. Zodra de artikelen in goede orde door ons retour zijn ontvangen maken we het aankoopbedrag meteen over naar jouw rekening. Beloofd! 
Garantie
Laced-up.nl geeft over alle producten in haar assortiment een garantie voor een periode van 6 maanden, tenzij de fabrikant een langere garantie termijn hanteert, dan zullen wij deze overnemen. Wanneer binnen deze periode een door jouw besteld artikel defecten vertoont, verzoeken we je om dat per e-mail aan ons te melden. We vertellen je dan hoe je het defecte artikel aan ons kunt terugsturen. We zorgen dan voor reparatie of je krijgt een nieuw artikel toegestuurd.

Heb je nog vragen? Mail naar info@laced-up.nl of whatsapp 0615449992