Doorgaan naar inhoud

Waarom zou je bij ons bestellen?

We weten waar we het over hebben.

Onze webwinkels zijn uit liefde en enthousiasme geboren. Zelf zijn we al jaren actief in de BDSM- en kink scene. Dat betekent dat we een grote kennis hebben over onze producten en je graag advies geven. Ook als je niet meteen tot een aankoop wilt overgaan.

Je kunt ervan uit gaan dat we tot het uiterste gaan om jou de grootste selectie te bieden en de beste service en informatie. Op die manier heb jij meer tijd om van je aankoop te genieten en dat vinden wij dan weer heel tof! 

We willen jou een ongeëvenaard assortiment van speeltjes bieden tegen scherpe prijzen. Omdat we een klein bedrijf zijn (maar met grote dromen) kun je ervan uitgaan dat elke klantenvraag door ons persoonlijk gezien en beantwoord wordt. Een groot verschil met de bekendste spelers op deze markt!  

Update august 2021: we zijn ongelooflijk blij dat we de kans krijgen om onze portefeuille uit te breiden met Laced-up Boutique. Sarah heeft de afgelopen jaren onvermoeibaar gewerkt aan het neerzetten van een naam die synoniem staat voor een hartelijk welkom en veilige haven voor iedereen ongeacht gender of lichaamsvorm. Die erfenis zetten wij graag voort!